Live muziek

De Baron in Bladel, wij bieden een podium voor live muziek.

De Baron in Bladel kent vele mogelijkheden, van een avondje voetjes van de vloer met de beste 70’s en 80’s classics tot live optredens van de leukste bandjes uit de omgeving. Ook voor de beste Nederlandstalige, rock en goud van oud muziek.

Regelmatig zullen er avonden in De Baron georganiseerd worden met live muziek. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u komen genieten van de beste bandjes uit de omgeving. Wij bieden een podium voor muzikanten die graag hun repertoire eens komen spelen voor het publiek van De Baron.

Live muziek bij De Baron

Meer weten?

De Baron biedt een sfeervol podium om de meest onvergetelijke avonden met live muziek te vullen. In een ongedwongen en huiselijke sfeer komt de live muziek echt tot zijn recht, uit onze ervaring weten we dat de avonden met live muziek iets speciaals met zich meebrengen.

Het worden vaak avonden om nooit meer te vergeten, de muziek en de sfeer brengen iedereen in een saamhorige stemming. Er wordt heerlijk gedronken en gegeten met de fijnste geluiden op de achtergrond, jong en oud geniet met volle teugen van deze heerlijke avonden.

Of u nu wil aansluiten of zelf een avond wil organiseren, er is veel mogelijk.

Live muziek bij De Baron
Aansluiten op een van onze avonden met live muziek of zelf een feestje organiseren met je eigen band of een door ons uitgenodigde muzikale act?

Bijna alles is mogelijk bij De Baron in Bladel. Neem eens contact met ons op en vertel ons uw wensen. Wij gaan er mee aan de slag en organiseren een avond of een dag om nooit meer te vergeten.

De Baron stelt haar unieke locatie en ruimte graag beschikbaar voor mensen met een leuk plan voor een partij. U heeft een idee, wij faciliteren en organiseren. Ideaal voor bijvoorbeeld een familie reünie.

Meer weten?

Of heeft u vragen?
Neem eens contact met ons op, wij staan u graag te woord en gaan voor u aan de slag.

Delen via: