Grand café

Grand Café de Baron

Wij heten u van harte welkom in dé nieuwe horeca gelegenheid grand café De Baron in Bladel. Wat u voorheen kende als “Het Wapen van Bladel” is volledig omgetoverd tot “de Baron”. De Baron is een grand café waar u omarmt wordt in een gemoedelijke huissfeer. De ruimte is ideaal voor grotere groepen maar ook zo ingedeeld dat u ook met bijvoorbeeld twee personen lekker relaxt in een fauteuil neer kunt ploffen onder het genot van een drankje.

Kom bij ons een potje poolen met je vrienden

Vraag ons niet waarom, maar De Baron beschikt over de enige pooltafel in heel Bladel! Kom een potje poolen of een spelletjesavond houden met je vrienden, kinderen en/of familie. In De Baron kan het allemaal.

Een kopje koffie, thee, speciaalbiertje of iets anders?

Van een heerlijk kopje koffie of thee tot een van onze speciaalbieren, een glaasje wijn of iets anders? De keuze is reuze.

Bier & Bites

Kom samen met je vrienden ons Bier & Bites arrangement eens ervaren. We laten jullie kennis maken met de lekkerste speciaalbieren in combinatie met een bijpassend hapje voor een leuke prijs.

Assortiment van de bar

Onze speciaalbieren zijn zorgvuldig geselecteerd om onze gasten te kunnen verrassen. Wij hebben er voor gezorgd dat een speciaalbiertje bij ons nét wat anders is dan de meeste mensen gewend zijn. Laat u door ons eens verrassen en kom ze proberen. Ook onze huiswijnen, rood en wit komen van de tap, waardoor de kwaliteit nog iets beter is dan u van een huiswijntje gewend bent. Uiteraard zijn de wijnen ook per fles te bestellen.

Grand Café de Baron

Een grand café is natuurlijk niks zonder hapjes.

Onze hapjes kaart bestaat uit een breed assortiment van lekkere gerechtjes die u de gehele avond kunt bestellen. Er is voor ieder wat wils, heerlijk bij de borrel of gewoon lekker voor tussendoor. Iedere vrijdag begint om 17:00 ons barONBEPERKT arrangement waarbij u voor een aantrekkelijke prijs onbeperkt hapjes kunt eten met een wisselend aanbod. Bij barONBEPERKT houden wij uiteraard ook rekening met kinderen.

Grand Café de Baron

Eten en drinken in een ongedwongen sfeer.

Of u nu heerlijk met uw vrienden in de fauteuiltjes plaats wil nemen om te relaxen, aan de bar komt zitten of in ons café aan hoge tafels plaats neemt. De Baron is een ideale plek om in een relaxte huiselijke sfeer te genieten van uw vrije tijd. Bij ons eet en drinkt u in een ongedwongen sfeer.

Delen via: