Friday, 2nd June 2023

Debaron

Bladel

Standard

Je moet deze 5 vetverbrandende yogahoudingen proberen

Vetverbrandende yoga die je vandaag kunt doen
Wat willen de meeste mensen als het gaat om een yoga workout? Het komt eigenlijk allemaal neer op een ontspannende manier om je flexibiliteit te vergroten, spieren op te bouwen en tegelijkertijd vet te verbranden! Dit zijn de bewegingen die je thuis moet proberen!

Moet je proberen: vetverbrandende yoga…
In plaats van op de loopband te springen en je hart uit te rennen, probeer deze gemakkelijke, uitvoerbare vetverbrandende yogabewegingen die gemakkelijker zijn voor het lichaam, maar resultaten opleveren!

Plankhouding komt voor in veel vormen van lichaamsbeweging, en in yoga is het een belangrijke allround houding. Door een volledige lichaamstraining te genereren, verhoogt plank de hartslag in slechts enkele seconden. Zorg ervoor dat de polsen direct onder de schouders zijn uitgelijnd en trek de schouderbladen van elkaar weg. Betrek de quadriceps en core gelijkmatig aan, wat ervoor moet zorgen dat de heupen niet wegzakken of te hoog gaan zitten. Probeer eraan te werken om de pose 30-60 seconden vast te houden.

Misschien wel de meest bekende yogahouding, de neerwaartse hond zal bovenrug- en armspieren opbouwen terwijl de benen en het zijlichaam worden gestrekt. Begin op handen en knieën, stop de tenen en til de heupen omhoog en naar achteren. Bereik de borst richting de dijen en creëer een omgekeerde ‘V’-vorm met het lichaam. Buig de knieën lichtjes indien nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *